Blog

Sådan når du toppen af Google i 2024

Sådan når du toppen af Google i 2024

Overvejer du at kaste dig ud i dit første SEO-eventyr, men synes du, at det virker en smule for overvældende og fyldt med nørdede og tekniske detaljer?

Frygt ej! Med Klikkos nye webinar kan du lære, hvad der skal til for at tage din hjemmeside til toppen af Google.

I webinaret giver vores SEO-ekspert Manne Högström dig indsigt i nogle af de basale områder af SEO, så du får en grundlæggende viden om emnet, inden du kaster dig ud i arbejdet med det.

Her kan du se et udpluk af emnerne, der bliver forklaret i webinaret!

 1. Hvad er SEO, og hvorfor har du brug for det?
  Her forklarer vi fordelene ved at fokusere på organisk trafik frem for betalt annoncering.
 2. Teknisk SEO
  Vi dykker ned i, hvordan sitemaps og interne links hjælper Google med at finde og indeksere dit indhold. Manne giver gode råd til, hvordan du optimerer din hjemmesides tekniske fundament ved at vise, hvordan du kan sikre dig, at din hjemmeside bliver opdaget af søgemaskinerne. Vi tackler også almindelige tekniske problemer som konsekvenserne af langsom hastighed og vigtigheden af kompatibilitet med smartphones.
 3. Indhold
  En dybdegående forklaring af hvordan du kan og bør bruge søgeordsanalyser og søgeordsoptimering til at skabe indhold, som giver genklang hos både målgrupper og søgemaskiner.

 4. Off-page SEO
  Her finder du de nødvendige strategier, som forbedrer din sides troværdighed gennem links fra eksterne kilder med stor autoritet. Vi forklarer også, hvorfor backlinks er så vigtige for din rangering.

Hvis du har mod på at udvide din SEO-viden endnu mere, kan du se hele webinaret i sin fulde længde herDerudover vil vi løbende afholde nye webinarer om alverdens SEO-, AI- og marketingrelaterede emner.
Og føler du, at du ikke selv har tiden eller de nødvendige kompetencer til at håndtere din egen SEO-indsats, så står vi altid klar til at hjælpe dig hos Klikko.
kontakt os i dag for en gratis og uforpligtende analyse af din hjemmeside.

Free SEO analysis

Få en gratis SEO analyse

Free SEO analysis
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Accepterer du Klikkos privatlivspolitik?
*Ved at acceptere privatlivspolitkken giver du også samtykke til at modtage nyhedsbreve og markedsføring. Du kan altid afmelde dette i bunden af alt, du modtager fra os.