Blog

Lead the talent – Fra praktik til fastansættelse!

Lead the talent – Fra praktik til fastansættelse!

Hos Klikko er vi altid på jagt efter den næste store idé, og med en mission om at revolutionere servicebranchen er vi gået i gang med endnu et projekt: Servicemestrene.

Her er målet at blive Danmarks foretrukne portal for alle, der har brug for et tilbud fra en fagprofessionel; om det er hjælp til rengøring eller revision, juridiske problemstillinger eller reparation af bilen, så kan Servicemestrene hjælpe med at indhente tilbud fra kvalificerede fagfolk. Og ja, det koncept findes allerede – det ved vi godt. Men vi kommer til at revolutionere branchen, og med Klikko i ryggen kommer vi til at eje topplaceringerne på Google.

Det er dog ikke et projekt, vi kan søsætte alene. Derfor har vi sagt ja til at være en del af Lead the Talent-forløbet, og for 2 måneder siden bød vi velkommen til Nadine, Cæcilie, Kasper og Linus. Fire talentfulde mennesker, der kommer med hver deres unikke kompetencer og friske perspektiver på projektet. I de kommende uger skal talenterne hjælpe os med at udvikle en go to market-strategi. De får frie hænder til at udforske, eksperimentere og i sidste ende sammensætte den løsning, de mener, kan tage Servicemestrene fra koncept til virkelighed.

Mange forskellige perspektiver i én samlet løsning

Linus Pilegaard Johansen synes, at det er en spændende mulighed at være med til at bygge noget nyt op helt fra bunden og kunne sætte sit eget præg på projektet. Cæcilie Munch Bjerril stemmer i og understreger, at det indtil videre har været en stor fordel at være et team på fire, der kan trække på hinandens kompetencer.

Nadine Hourani er enig i, at det har været en stor fordel, at de alle havde forskellige perspektiver, da de kom med i projektet. Det betyder, at der har været højere til loftet, og at det har været muligt at stille mere kritiske spørgsmål i diskussionerne, fordi alle kom ind i projektet med forskellige baggrunde.

At projektet er bygget op af et team med forskellige kompetencer, er også noget, som projektleder Magnus Dinesen lægger vægt på: 

  • Vi valgte dem, fordi de havde forskellige kompetencer, men alle virkede til at have en god holdånd. De har været utroligt selvstændige og har haft et stort gå-på-mod. Jeg og resten af teamet ser frem til at have dem med på holdet som kolleger i forhåbentlig lang tid fremover.

At være en god kollega er også noget, som Lead the Talent-praktikanterne lægger vægt på.

Nadine Hourani fortæller, at de fra dag ét har følt sig som en del af det store team hos Klikko, og at de er kolleger på samme fod som alle andre på kontoret, snarere end praktikanter, der kun er her i kort tid. Kasper Grandetoft fremhæver, at de gennem hele projektet har fået stor tillid fra ledelsen og har haft kreative rammer og mulighed for at komme med nye ideer. 

Vi er ikke bare glade for at have fået yderligere fire dygtige mennesker på kontoret. Vi sætter også stor pris på den energi og innovation, de bringer til projektet, og vi er stolte over at bidrage til deres talentudvikling og start på erhvervslivet. Praktikken er lige om hjørnet, så vi er meget glade for, at tre ud af fire praktikanter har valgt at fortsætte hos Klikko i 2024! Denne gang som fastansatte.

Free SEO analysis

Få en gratis SEO analyse

Free SEO analysis
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Accepterer du Klikkos privatlivspolitik?
*Ved at acceptere privatlivspolitkken giver du også samtykke til at modtage nyhedsbreve og markedsføring. Du kan altid afmelde dette i bunden af alt, du modtager fra os.