Blog

Klikko Podcast afsnit 1: SEOs fortid, nutid og fremtid

Klikko Podcast afsnit 1: SEOs fortid, nutid og fremtid

Penguin update, mobile first og Google leaks – SEO-landskabet er i konstant forandring. For at kickstarte vores nye danske podcast med manér, har vores vært Linus inviteret COO Martin Melcher og CEO Mohammad Dadkhah ind i studiet. De vil fortælle om op- og nedture fra deres ti år lange rejse i SEO-verden og deres karrierer som iværksættere.

Hop ombord og lyt med på en informativ og sjov podcastepisode, hvor vi vil tage dig med tilbage til de tidlige og vilde SEO-dage. Hør også om underholdende møder med black hat-konkurrenter fra dengang, hvor SEO-landskabet mest af alt mindede om det vilde vesten. Få også deres mening om, hvordan SEO-specialister bør forholde sig til AI-hypen.

“Ja, der kommer nogle AI-resultater. Men der er meget stor forskel på, hvornår det gør sig gældende. Er det en informational search eller en transactional search? […] Hvis du har en informational search, kommer AI til at være altafgørende. Men når alt kommer til alt, betyder det ikke noget i forhold til the business side of it,” siger Mohammad om AI.

Derudover ser Mohammad og Martin tilbage på alt fra dommedagsprofetier til kortvarige SEO-tendenser gennem det seneste årti, bl.a. stemmesøgning og hotel- og flyresultater på Google.

Mohammad: “Ting der bliver hypet op, skal man tage med et gran salt. […] For 10 år siden var det voice search. Det skulle være the new shit in town, men det blev ikke til det helt store.”

Til sidst deler de deres forudsigelser om, hvad der vil ske med SEO-branchen i fremtiden og diskuterer nogle af de platforme, der vokser frem i forhold til søgeforespørgsler:

“Den yngre generation er begyndt at bruge sådan noget som Reddit og TikTok, hvor de stiller spørgsmål. […] I gamle dage googlede man, i dag går man ind på Reddit og stiller spørgsmål der. Så [Google] bliver mere og mere presset,” tilføjer Mohammad.

Det siges, at Linus har et par overraskelser gemt i ærmet, som kan udfordre vores eksperter. Bliv hængende til slutningen af episoden, hvor Martin og Mohammad vil dyste mod hinanden i vores sjove SEO-quiz.

Lyt med eller se podcasten her!

Er du klar til at opleve SEO-resultater?

Hvis du vil booste dine SEO-resultater, er du velkommen til at kontakte os for en gratis konsultation. Vi kan hjælpe dig med at nå dit potentiale for trafik, med vores gennemtestede og omfattende ekspertise.

Free SEO analysis

Få en gratis SEO analyse

Free SEO analysis
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Accepterer du Klikkos privatlivspolitik?
*Ved at acceptere privatlivspolitkken giver du også samtykke til at modtage nyhedsbreve og markedsføring. Du kan altid afmelde dette i bunden af alt, du modtager fra os.